Om Familjeträdet

Familjeträdet är till för dig oavsett var du bor

 

Familjeträdet är ett företag som har specialiserat sig på att möta bonusfamiljer. Företaget har från början byggt upp en verksamhet som har haft bonusfamiljen och dess utmaningar i fokus. Vi vet att du kan möta olika förväntningar, hinder och möjlighet som förälder och/eller bonusförälder i en ombildad familj. Vi riktar oss till dig som har barn i åldern 0-17 år och som lever i en bonusfamilj eller som är på väg in i en. Vi riktar oss även till dig som inte har egna barn men som lever i en bonusfamilj eller är på väg in i en.

Familjeträdet arbetar även med enskilda eller par som vill utveckla sin relation till sig själv eller till sin partner. 

Varför du ska anlita mig?

Du ska anlita mig om du vill möta en person som har lång och fördjupad kunskap och erfarenhet av samtal med människor i kris och utveckling. Jag har kompetens och kunskap att möta människor utifrån deras behov och ge dem verktyg att själva förändra sin situation.

Här finns jag

Jag har min mottagning på Bussjövägen 200 strax utanför Ystad. Se karta på Kontakt-sidan.

Om mig

Stina Pettersson

Jag är socionom och har vidareutbildat mig inom psykodynamisk terapi (steg 1), KBT-metodik, lösningsfokuserad terapi samt Motiverande Samtal (MI).

Min erfarenhet är hämtad från arbetet som kriminalvårdare, socialsekreterare, familjebehandlare samt kurator.

I min profession har jag mött unga och äldre med missbruksproblematik, barn och föräldrar inom skolan och inom socialtjänsten samt vuxna och ungdomar i familjeträdets regi. Jag har lång erfarenhet av att ha mött bonusfamiljer i olika verksamheter.