Hej,

För en del är sommaren den bästa tiden på året. För andra är den fylld av ångest, oro och nedstämdhet. Vi får fler och fler förfrågningar från föräldrar med barn och tonåringar som mår dåligt. Därför är vi glada över att vi kan presentera en ny samarbetspartner. Vi är glada över att välkomna Nicolas Månsson som en del i vårt team.

Nicolas Månsson

Mitt namn är Nicolas Månsson och jag jobbar med familjebehandling och individuell samtalsterapi för barn, unga och vuxna.
Jag är beteendevetare och har en masterexamen i psykologi med inrikting barns och ungas psykosociala utveckling.
Jag är halvvägs igenom min grundläggande psykoterapi utbildning i kognitiv beteende terapi(KBT) och, relationell och interpersonell teori.
Har arbetat med barn och unga med olika svårigheter i tio års tid. Hos mig är du välkommen som barn, ung, förälder och vuxen med stress, fobier, ångest, nedstämdhet och utåtagerande beteende.
Barn och unga är i olika utvecklingsfaser som ställer olika krav på individen men samtidigt ställer det även krav på omgivning runt om barnet.
Min terapeutiska utgångspunkt är att alla har resurser inom sig för att hitta sin väg till välbefinnande. Viktigt för mig är att få dela just din historia och upplevelse för att kunna finna den väg som passar just dig.

Varmt välkommen med ditt samtal.

Nicolas Månsson Beteendevetare, MD psykologi Samtalsterapeut (KBT, PDT)
Telefon: 0763-146692
Mail: nicolas.mansson@gmail.com