Stina & Thomas arbetar med bonusfamiljer

 

Du lever i en bonusfamilj. Du har förväntningar på hur det ska vara. Din partner har förväntningar på hur du ska vara. Du kanske till och med har satt upp mål för hur bonusfamiljen ska fungera. Men det går inte. Relationerna till din partner blir sämre och sämre. Du har svårt att möta bonusbarnen. Du känner dig vilse i ditt eget hem. Det kanske finns en ex-partner som ställer till det för dig. Ni har olika sätt att tänka kring gränssättning. Orsakerna kan vara många som gör att livet i en bonusfamilj känns svårt.

 

 

Behovet av stöd för bonusfamiljer blir mer och mer påtagligt. Familjeträdet har i flera år arbetat med främst bonusföräldrar och föräldrar och vi märker ett allt mer ökat behov av professionell hjälp.

Det uttrycks ofta en känsla av skamfylldhet och att rollen som bonusförälder är svår. Bonusfamiljen är något helt annat än en kärnfamilj och kräver helt andra strategier och samtal. Vi vet det efter hundratals samtal med frustrerade bonusfamiljer.

Bonusfamiljers egna coach och samtalsterapeut

Familjeträdet består av Stina Pettersson som är utbildad samtalsterapeut (steg 1) och certifierad stepfamily coach. Företaget startade 2012 och började direkt att arbeta med bonusfamiljer. Främst är det bonusföräldrar som söker hjälp men även bonusbarn i samråd med förälder.

Kontakta stina@familjetradet.com så återkommer Stina  inom 12 timmar.

Verksamheten drivs strax utanför Ystad med möjlighet till övernattning om det finns behov av en mer koncentrerad terapisession, vårt så kallade Weekend-paket.

Nu utökar vi möjligheten till coachande samtal hos Familjeträdet. Thomas kommer att arbeta som bonusfamiljscoach och hjälper dig att sätta upp mål som du tycker är viktiga för att få livet i bonusfamiljen att bli lättare.

Det kan handla om kommunikation, relationer, gränssättning och mycket annat som är viktigt för dig och din partner.

Du kontaktar thomas@familjetradet.com så återkommer Thomas inom 12 timmar. Du kan boka en gratis konsultation på 15 min.

Gå gärna in på www.familjetradet.com för mer information om vårt företag och våra tjänster.

Med vänlig hälsning

Stina&Thomas