På Familjeträdet AB erbjuder vi par som är intresserade av att arbeta med sin relation till sig själv och till sin partner. Ni har möjligheten att göra detta under en helg. Att under en helg få tillfälle att arbeta tillsammans samtidigt som det finns möjlighet till avkoppling bidrar till ett mer långvarigt resultat.

Före ankomst

När ni bokat en helg skickar vi ett frågeformulär som ni ska svara på före ankomst. Detta på grund av att vi vill att ni ska få ut maximalt av er vistelse hos Familjeträdet. Frågor och svar utgör grunden för arbetet. Givetvis kommer vi även arbeta med de frågeställningar som dyker upp under helgen.

Fredag

Ni kommer till Ystad på fredagen efter kl. 17,00. Vi hämtar er vid flygplatsen eller tågstationen om ni åker flyg, tåg el. buss. Ni får tillgång till boendet som är ett bland tre hus på gården.  Huset är nyrenoverat under 2019 och ingår i Familjeträdets verksamhet. Under fredagen får ni möjlighet att landa och rå om varandra.

Lördag

På lördagen startar vi med gemensam frukost kl. 09,00 – 10,00. Då går vi igenom vad som kommer hända under dagen. Efter frukosten startar vi med att gå igenom de områden som ni önskar arbeta med. Under dagen varvar vi arbetet med olika teorier, samtal och övningar. Allt arbete utgår ifrån era behov.

 

Under dagen serveras lunch kl. 12.00- 13.00 och kvällsmåltiden äter man antingen tillsammans med oss eller ensamma om man hellre önskar det. Det finns möjlighet att tillaga egen mat eller åka ni in till Ystad där det finns flera trevliga restauranger.  Väljer man att åka till Ystad ingår ej maten.

Söndag

Vi inleder söndagen med gemensam frukost kl. 09.00 – 10.00. Efter frukosten arbetar vi med gemensamma mål fram till kl. 12.00 då vi avslutar helgen med gemensam lunch. Därefter har ni möjlighet att stanna kvar till kl. 17.00om ni önskar.

Kostnad:

9000 kr. I priset ingår: lördag- frukost, lunch och gemensam måltid på kvällen. Söndag- frukost och lunch. Boende samt sex timmars parterapi. Vi finns tillgängliga under hela er vistelse för frågor. Önskar ni köpa till fler parterapi timmar så går det bra.

Kostnad per timme, 1000 kr.

Vid frågor eller bokning var vänlig kontakta stina@familjetradet.com. Mobil: 073 – 364 29 67