Om du inte vet vad du ska kalla dig, hur ska du då veta hur du vill och ska vara?

  • Jag känner att jag inte kan slappna av i mitt eget hem. Hur ska jag göra för att slippa känna så? 
  • Känslan av utanförskap är svår och jag vet inte hur jag ska hantera känslan. 
  • Jag känner skuld & skam för att jag tycker att det är svårt att hantera olika situationer med barnen. Hur ska jag göra för att förändra detta?
  • Min partner förstår mig inte och jag känner mig ensam? 
  • Vi har olika sätt att förhålla oss till våra barn. Hur gör vi? 
  • Jag mår så dåligt när det är dags att min partners barn ska komma. Vad gör jag? 
  • Så fort jag försöker prata med min partner om hennes barn så går hon i försvar. 

Under en dag varvar vi föreläsning med teori och exempel ifrån verkligheten med praktiska övningar, både enskilt och i grupp. 

Efter dagen kommer du ha med dig nya insikter i vad som sker i dig själv och i din relation till din omgivning. Du får en större förståelse för dig själv och vad du behöver för att må bra i din relation. Du får tips, övningar och verktyg som kommer att vara användbara i din vardag. 

Vi gör olika övningar som kommer hjälpa er till en förändring. Både i er själva men som även kommer påverka er bonusfamilj. Vi tittar på olika faktorer som påverkar en ombildad familj och varför det kan vara så mycket svårare än vi trodde det skulle vara. Vi kommer att arbeta med mental träning och få en inblick i hur våra tankar påverkar vårt sätt att vara och agera. Avspänning och avslappningsövningar ingår under dagen. 

Vilka är vi som håller i kursen? 

Stina Pettersson är socionom och samtalsterapeut. Har vidareutbildning inom psykodynamisk terapi (steg 1), KBT-metodik, lösningsfokuserad terapi samt Motiverande Samtal (MI). Stina driver sedan 2012 företaget Familjeträdet AB som i huvudsak har inriktning mot ombildade familjer men arbetar även med enskilda och par utifrån behov som upplever stress, psykisk ohälsa eller som vill förstå sig själva eller varandra på ett bättre sätt. 

Betty Åkesson är lärare, tränare och har vidareutbildat sig till avspänning- och stresspedagog.  Betty driver företaget Ginkgoz. 

Betty har i sin yrkesroll som både lärare och tränare träffat barn och föräldrar som lever i ombildade familjer. Som avspänning och stresspedagog arbetar hon med privata personer, företag och föreningar. 

Fakta

Datum:Söndag den 19 maj 2019.

Tid:10.00-16.00.

Plats:Familjeträdets lokal. 

Adress:Bussjövägen 200 i Ystad. 

Kostnad: 

  • För privatpersoner: 995 kr/person.
  • För par: 1500 kr. 
  • För företag: 995 kr/person + moms.

I priset ingår fika under eftermiddagen samt lättare lunch. 

OBS! Anmälan är bindande och inbetalning av kursavgift garanterar din plats. Med bindande anmälan menas att kursavgiften inte betalas tillbaka vid ev. ånger. Vid sjukdom lämnas kursavgiften tillbaka vid uppvisande av läkarintyg. 

Begränsat antal platser. 

Kontakt & bokning: 

Stina Pettersson, mobil 0733-64 29 67stina@familjetradet.com