Vid spisen och runt matbordet kan det ske underverk. Inte bara när det gäller härliga dofter och goda smaker utan även med givande och utvecklande samtal. 

På Familjeträdet erbjuder vi enskilda, par och familjesamtal med enskilda och par som lever i relationer där det finns barn sedan tidigare. Vi har under många år arbetat med ombildade familjer och vi har samlat på oss både erfarenhet, nycklar och strategier som vi vet att många bonusfamiljer kan ha glädje och nytta av och som för relationen framåt. 

Nu utvecklar vi verksamheten med en ny ”gren”, Samtal vid grytorna. 

Beskrivning

Du och din partner kommer till Familjeträdet AB som ligger ca 2 km utanför Ystad. Vi börjar kl. 15,00 med en gemensam fika. Ni får sedan olika uppgifter som ni var och en och tillsammans ska arbeta med.  Vi samlas igen och går då igenom uppgifter ni fått och därefter lagar vi mat tillsammans. 

Vid grytorna kan det ske samtal som rör gränssättning, svartsjuka, familjekulturer, vilken roll man har och vill ha, ekonomi, kommunikation och mina barn och dina ungar eller andra områden som ni behöver råd och stöd i. 

Vi har ett öppet, ärligt men empatiskt samtal där vi alla tillsammans delar med oss av våra tankar och erfarenheter. 

När maten är klar äter vi tillsammans och även då fortsätter vi samtalen utifrån era behov, önskemål och det som vi uppmärksammat under dagen. 

När klockan slår 19,00 avslutar vi med en sammanfattning av dagen. 

Varför detta koncept?

Vi har ofta fått önskemål om att man vill träffas tillsammans med andra bonusföräldrar och vi ser att samtal vid grytorna är ett bra sätt att mötas.  Då vi ses under en hel eftermiddag och kväll hinner vi fördjupa oss i de frågeställningar och funderingar som ni bär på. Detta är ett givande, kärleksfullt och mer kostnadseffektivt sätt att ta sig framåt i sin relation. 

Hur många kan ”samlas runt grytorna”?

Eftersom det är viktigt att alla får möjlighet, tid och utrymme så kommer det vara max tre (3) par vid varje tillfälle. Du kan även komma själv tillsammans med din partner.  Bokas efter överenskommelse. 

Vi som håller i dagen:

Stina och Thomas Pettersson, Stina är socionom och samtalsterapeut och Thomas har lång erfarenhet inom ledarskap i kommunal och privat sektor.

Vi har erfarenhet av ombildade familjer både i vårt privatliv och yrkesliv. 

Tillsammans driver vi företaget Familjeträdet AB och är grundare för e-magasinet Bonusmaman som är ett gratis magasin med inriktning bonusfamiljer, föräldraskap och relationer.  Ni kan läsa mer om oss på: 

www.familjetradet.comoch www.bonusmaman.com

Pris? Paket: Samtal vid grytorna.

Kostnad är 2500 kr/par för 5 timmar. 

Vill du stanna över natten så tillkommer en kostnad på 500 kr/par. 

Vill du hellre arbeta enskilt eller med din partner så finns det möjlighet att boka enskilda samtal (700 kr/timme) eller parsamtal (1000 kr/timme). Du kan även boka via telefon eller skype. 

Vad ingår? 

Fika och middag på kvällen, tillgång till eget utrymme i angränsade lokal, samtal med samtalsterapeut/ledare och material att arbeta med under hela tidsperioden.  Uppföljning via mail eller telefon. 

När: 

Lördagen den 30 mars 2019 

Lördagen den 4 maj 2019

Övriga dagar kan bokas enligt överenskommelse. 

Plats: Bussjövägen 200 i Familjeträdets lokaler.

Anmälan:  Till stina@familjetradet.com el. mobil: 0733 64 29 67

Din anmälan är bindande och pengarna återfå endast vid sjukdom där läkarintyg finns.  Skulle du bli förhindrad tillfället då du bokat kan du delta vid ett annat tillfälle. 

Allergier:  Var vänlig uppge allergier vid anmälan.

Vi ser fram emot en givande, utvecklande och härlig stund tillsammans med er!

Stina & Thomas Pettersson