Att leva i en bonusfamilj innebär en hel del utmaningar. Idag finns det flera olika föräldrastödsprogram i Sverige men inget av dem riktar sig specifikt till ombildade familjer/bonusfamiljer. Vi har genom åren känt att det är något vi skulle vilja erbjuda bonusföräldrar och här därför sökt efter ett material som vi tycker håller hög kvalitet. Nu har vi äntligen hittat ett program i USA som vi fått ensamrätt till i Sverige. Vi kommer nu att översätta och trycka materialet för att kunna erbjuda kurser under våren.

Materialet vänder sig till:

  • Bonusföräldrar/föräldrar och anhöriga
  • Personal inom socialtjänst, skola och frivilliga organisationer

Vi kommer framöver att erbjuda:

  • Utbildning för kursledare
  • Kurser, sex lektioner
  • Tematräffar
  • Helgkurser med övernattning fre-sönd
  • Webbkurser
  • Föreläsningar
  • Konsultation på telefon

Du kan redan nu göra en intresseanmälan eller ställa frågor om programmet via mail till: stina@familjetradet.com

Välkomna! Stina och Thomas