Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.

But it is, perhaps, the end of the beginning.

Sir Winston Churchill, Speech in November 1942

Nu har återigen ett år gått och vi står där med champagneglasen i högsta hugg och önskar varandra gott nytt år. En del av oss ger löften om att träning ska bli det nya årets stora aktivitet. Någon tänker att jag ska bli bättre på att säga nej till andra och ja till mig själv. Någon tänker att jag ska jobba mindre och ägna mer tid åt familjen. Löftena är många och för en del kommer de att förändra en tillvaro och för en del kommer de vara ett brutet löfte. Oavsett vilket resultatet blir så är löftet en önskan om något annat, något annorlunda, något mer.

På Familjeträdet har vi inga löften men vi sätter mål. Målet för verksamheten 2018 är att renovera vår gård och starta en kursverksamhet. Du kommer få erbjudande om olika kurser, föreläsningar och avslappnande och återhämtande retreats. På gården ska du kunna bo över, sitta i badtunnan och se solen gå ner över fälten, njuta av värmen i bastun, få nya insikter och kunskaper och en styrka som gör att du hittar din väg genom livet.

Vårt mål för 2018 är också att dela med oss av vad som händer i renoveringen, företagets utveckling, tips och råd kring relationer, föräldraskap för bonusfamiljer, familjehem och adoptivföräldrar. All information som rör Familjeträdet och företaget kommer att läggas ut på Instagram, så följer du oss inte redan så skulle vi bli glada om du väljer att följa oss där.

Du hittar oss på https://www.instagram.com/familjetradet/

Bild tagen av Patrik Juhlin på PhotoMedia By Pdyk. Följ dem gärna på facebook.

Vi vill av hela vårt <3 tacka er som läser, som följer, som kommenterar, som väljer att gå i terapi hos oss och som tror på oss och vårt arbete. Ni gör oss till dem vi är!! TACK!

Gott Nytt År till er <3