Kanal sju söker dig som levt med en bonusförälder.

Familjeträdet finns för dig som är bonusförälder. Vi har på grund av detta blivit kontaktade av Sofie Möller på produktionsbolaget STO-CPH. De arbetar med casting av tv-programmet ”Förlåt mig”. Förlåt mig är ett program som kommer sändas på Sjuan med start i början på 2018. Programmet handlar om personer som vill be närstående om ursäkt för något de gjort eller något som hänt.

bonusförälderProgramledare är Linda Lindorff känd från bland annat tv-programmet Bonde söker fru på TV4.

 

 

 

Produktionsbolaget och Sofie Möller, vill gärna komma i kontakt med dig som varit bonusbarn och som numera är vuxen och som känner att du inte tog emot bonusföräldern på bästa sätt. De söker även dig som är bonusförälder och som upplever att du tagit beslut gällande barnen som du inte skulle gjort idag.

Är du intresserad av att vara med i tv-programmet eller är nyfiken på att veta mer så är du välkommen att kontakta sofie.moller@sto-cph.com eller fylla i ansökningsformuläret: https://www.shortaudition.com/stocph.

Det finns även en video med programledaren Linda Lindorff: https://videopress.com/v/Uqm3freb

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Stina på Familjeträdet