600 prenumeranter följer Familjeträdet och vårt fokus på bonusfamiljer och bonusföräldrar.

Jag är så otroligt glad! Ni är nu över 600 som prenumererar på Familjeträdets nyhetsbrev. Jag är ju så klart nyfiken på vilka ni är. Är ni föräldrar, bonusföräldrar, bonusvuxen? Upplever ni stress eller känner er utmattade? har ni bekymmer i föräldrarollen? Hittar ni inte rätt i kommunikationen med er partner? Vilken del av Sverige bor ni i? Frågorna är många. Men framförallt…

Vad skulle ni uppskatta mest att jag skrev om? Vilka ämnen berör er mest som bonusfamilj? Ni är viktigast och jag vill möta det behov ni har så gott jag kan. Jag skulle uppskatta om ni mejlar stina@familjetradet.com och skriver ner alla önskemål ni har. Ni kan även ställa era frågori kommentarsfältet. Frågor kring livets alla turer som bonusfamilj. Bara ös på! 😀

Tack för att ni finns! Jag ser fram emot att höra ifrån er!

Ha en fin dag!/Stina

bonusförälder