”Att få sitta ner och dela sina innersta tankar med en människa som Stina är en fantastisk upplevelse. Stina förstår hur jag fungerar. Hon dömmer inte och bäst av allt, hon ger mig de verktyg jag behöver för att kunna ta mig vidare.” Linda

Enskilda samtal

Ibland känns livet komplicerat och man kan behöva någon utomstående att tala med.

Du kanske vill ha enskild rådgivning för att hantera din situation. Ibland kan det vara bra att få prata om dina enskilda tankar, få sätta ord på dem och formulera problematiken. Då kan det vara lättare att själv se egna lösningar.

Då passar denna form av samtal.

Pris: 700:-/50 min

Parsamtal

Ibland kan det vara svårt med kommunikationen i en parrelation. Det uppstår missuppfattningar, det slutar alltid med gräl, man förstår inte varandra.

För att förstå vad som händer i relationen, vilka val som styr oss och vilka känslor som finns inblandade, kan det behövas någon utomstående som hjälper till och ser bakomliggande orsaker.
Ni får hjälp att samtala med varandra och verktyg att använda i vardagen

Då kan Parsamtal vara den bästa formen av stöd.

Pris: 1000:-/60 min

 

Gruppsamtal

Ibland kan det finnas en vinst i att träffas i en grupp för att diskutera erfarenheter, hitta gemensamma nämnare eller få en helt annan bild av ett problem. Då kan gruppsamtal vara den bästa formen av samtal.

Dessa grupper kommer att sättas ihop efter behov.

Ungdomar

Jag har mångårig erfarenhet av barn- och ungdomssamtal. Kan erbjudas enligt överenskommelse och till de över 18 år.

Rådgivande samtal
via telefon

De flesta väntar oftast med att ringa tills problemen är stora. Det kan då ta längre tid att komma till rätta med problemen. Områden det kan vara problem kring är: kommunikation, gränssättning, ex-frun, förväntningar på varandra och varandras barn, föreställningar om hur det ska vara, vad en familj är….

Du kan också ringa om du känner att du vill utvecklas i din roll som bonusförälder. Funderingar kring hur ni ska få det bättre i er relation. Om ni vill ha gemensamma mål eller är nyfikna på att utveckla er relation på andra sätt.

Hur gör du för att boka tid?

Skicka mig ett mail på stina@familjetradet.com eller ring 0733- 64 29 67 så bestämmer vi gemensamt ett upplägg utifrån dina/era behov.